Huismonteurs

SENTINEL
Sentinel zal proberen je te verrassen en je verleiden om je vooroordelen over muziek aan de kant te zetten. Uit de uithoeken van de electro, techno en andere stromingen zoekt hij de ingredienten voor een spannende en uitbundige mix die hij in dansbare porties voorschotelt. Alles mag, als het je maar in beweging brengt.
MACAMBA
Waarschuwing: een simpel huisbezoek van Macamba kan uitmonden in swingend avontuur. Dansen is het motto! De drijvende, vrolijke en spannende house en breaks platen die hij draait zijn een enkeltje dansvloer. Gelukkig laat Macamba je niet alleen, dus dans met hem mee en vergeet niet de nieuwe stoppen alvast klaar te zetten!
www.djmacamba.nl
NELSEN GROVER
Electro invloeden nemen een centrale positie in bij Nelsen. Zijn gereedschapsgordel zit niet alleen vol met nieuwe nummers en venijnige remixen, maar ook met eigen bewerkingen en producties die garant staan voor zeer lokale atmosferische spanningen. Krachtige, strakke sessies zijn het resultaat, waarbij het publiek niet stil kan blijven staan.
www.nelsengrover.com
M.U.S.I.C
Waar deze mysterieuze monteur mee op de proppen komt is nooit te voorspellen. Krachtstroom, zwakstroom, wisselspanning... Vooral een hoog voltage en een knetterende atmosfeer. Wat zal het de volgende keer worden? Subtiele house met een scherp randje, of gore electro waar de vonken vanaf vliegen? En ding is zeker, je bent veilig met M.U.S.I.C. achter de stoppen, want M.U.S.I.C. is er voor jou.

word vriendjes